Spelletjes | Over Mij

Ho0wj,,! Welkom op de spelletjes site van Danielle!

Ik zal hier een paar links naar leuke spelletjes geven!

http://www.underdog.be/games/gridlock/ = een spelletje waar je een mens bent dat door een soort van doolhof heen moet. Maar kijk uit voor de rode stralen! Die maken je dood.

http://www.spele.nl/show.php?id=239&data=1115463801 = een spelletje waar je in een race auto zit en als je niet aan de eis voor de volgende race doet, kom je niet verder.

http://www.lostsolution.net/st.php = een spelletje waar je een balletje/pompoen bent en alle sterretjes moet verzamelen.

http://www.underdog.be/games/mazerunner3D/index.asp = een spelletje waar je een mens bent en in een doolhof moet rondrennen.

http://www.teagames.com/games/bmxstar/play.php = een spelletje waar je een mens op een bmx bent, je moet zoveel mogelijk sterren verzamelen. Er zijn verschillende levels.

http://www.teagames.com/games/fiveaside/play.php = een spelletje waar je een heel voetbalteam tegelijk speelt, en je moet natuurlijk zien te scoren!

http://www.funnygames.nl/spelletjes/2302.html = een heel verslavend spelletje maar wel ontzettend leuk, je moet alle bommen en muntjes zien te pakken, maar kijk uit voor je vijanden!

http://www.funnygames.nl/spelletjes/889.html = een spelletje waar je een persoontje bent dat steeds levels hoger probeert te komen, je moet eerst de schakelaar omzetten (pijl-naar-beneden toets) dan gaat de deur open en kun je verder. Val niet van hoge hoogte, dan ga je namelijk dood!

http://www.spelle.nl/spel.php?id=1056 = een spelletje waar je een auto in een file moet parkeren, heel simpel maar erg verslavend!

http://www.spelle.nl/spel.php?id=1052 = bijna hetzelfde spelletje als de vorige keer alleen je moet hier een caravan parkeren tussen boompjes, het is wel wat moeilijker dan het vorige spelletje. Oefening baart kunst!

http://www.spelle.nl/spel.php?id=1328 = een spelletje waar je voor carglass werkt en zo snel mogelijk van ruitschade naar ruitschade moet rijden, het is een erg leuk race spelletje!

http://www.lostsolution.net/msc2.php = een spelletje van mario, je moet alle sterretjes verzamelen en zorgen dat je niet dood gaat!

Laatste wijziging op: 27-12-2005 13:22